Vårens kurser – 2024

Lillesand og Omegn Hundeklubb har gleden av å tilby disse kursene våren 2024.

Pris på de enkelte kursene er kr. 1200 for medlemmer av LOHK (benytt rabattkode lohk400 ved betaling). For andre er prisen kr. 1600.

Kurset er for alle fra de aller minste til ca. 9 mnd. Kurset krever ingen forkunnskaper. Vi har fokus på positiv trening og innlæring.  Vi hjelper valpene og får de med oss på en positiv måte. vi skal blant annet ta for oss: gå pent i bånd, hvordan fungere rundt andre hunder, sitt, ligg, kom og mye annet.
Kurset passer både for dere som ønsker en hyggelig og lettvint familiehund og for dere som har ambisjoner om å ta hunden med til konkurranser.

For nærmere informasjon trykk HER.

Hverdagslydighet helg 6. og 7. april, samt 14 april.

Dette er et kurs som handler om hvordan du ønsker at hunden skal oppføre seg og hvordan få hunden til å høre:
– Hjemme
– Når det kommer gjester
– Når man møter andre med og uten hund ute
– Ut og inn av bil og andre hverdagslige situasjoner.

Feltsøk

Kurset passer for alle nivåer fra nybegynner, til den som er mer erfaren og ønsker hjelp til å videreutvikle sine ferdigheter. Individuell instruksjon.

For nærmere informasjon trykk HER.

Sporkurs helg 13. og 14. april.

Kurset passer for alle nivåer fra den som aldri har prøvd denne hundesporten før, til den som er mer erfaren og ønsker hjelp til å videreutvikle sine ferdigheter. Individuell instruksjon.

For nærmere informasjon og påmelding trykk HER.