Agility Helg

07. AugustAug. 2021 09:00 - 13:00

Kurs

Helgekurs i Agility som tar for seg introduksjon av hinder. Både teori og praktisk trening.

Kurset passer for nybegynnere, men også for de som er litt mer øvet. Instruktøren jobber med hver enkelt ekvipasje i forhold til hvor de er og legger opp instruksjon etter behov.Kurset passer for nybegynnere.

Kurset passer for nybegynnere og har fokus på å jobbe med hopp og tunell. Har hunden trent litt Agility fra før, kan andre hinder prøves. Det viktige er hvor trygg hunden er for de ulike hindrene. Slalom blir vist og hvordan innlæringen foregår. Vi er ikke nødvendigvis gjennom alle hinder i løpet av første helg, men vi kan ha de framme, vise og forklare. Noen kan prøve for eksempel bom og møne hvis hunden er trygg nok for det, men vi jobber hovedsakelig med hopp og tuneller. Kurset gir et grunnlag for videre trening.

Hunden bør kunne være løs, og ha en viss lydighet.

HUNDEN MÅ VÆRE MINST 12 MND FOR Å KUNNE DELTA.

Nybegynnergruppa har 5 ekvipasjer/kursplasser fra kl 9-13 lørdag og søndag . Samme tid begge dager. Informasjon blir sendt ut til kursdeltakerene før kursstart.

Kurset gjennomføres på LOHK sitt treningsområde Storemyr industriområde. Veibeskrivelse til LOHK sitt treningsområde finner du HER.

Pris: Medlemmer kr 1200 (benytt rabattkode lohk400), ikke-medlemmer kr 1600.

Instruktør: Bente Guttormsen. Tlf: 991 57 139

Bente bor på Mykland og er godkjent NKK-trinn 1 instruktør. Hun har 3 egne hunder og konkurrerer aktivt i Agility med 2 av dem. Hun har fokus på forståelse, belønning, mestring og selvstendighet.

LOHK jobber med å tilrettelegge for organisert trening etter endt kurs. Info om dette kommer senere.

Velg arkfane PÅMELDING

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar